Contact
Startpagina
Favorieten
   Home | Portfolio | Diensten | Offerte | Nieuw: Computerhelpertje
Portfolio
Digits Creations heeft al heel wat ervaring met het maken van kwalitatieve websites. Hieronder vindt u een beknopt overzicht uit ons portfolio.

Rent-a-Scoot.com
Rent-a-Scoot is een bedrijf in Las Vegas dat scooters verhuurt. De site bestaat uit een online reserveringsysteem voor de klanten en een uitgebreide back-end voor de manager en de werknemers van het bedrijf.

Een succesvolle onderneming start met een goede website.
2getbusiness.com
2getbusiness is een snelgroeiende online & offline business community in Nederland. Digits Creations is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van het hele websysteem.
Bent u op zoek naar de ideale manier om uw zakelijk netwerk uit te breiden in Nederland? Aarzel dan niet om lid te worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.
PHPlook.com
PHPlook is een project dat volledig gemaakt werd door Digits Creations. Het is een online organizer die iedereen gratis mag gebruiken.

Status: Site werd om economische redenen offline gehaald.
Yourspace
Yourspace is een hostingbedrijf waar wij oa een bestelsysteem en adminpannel voor gemaakt hebben. De layout is gemaakt door één van de bevriende design-bedrijven
SMSlead
Het hele SMS-systeem is ontworpen en geïmplementeerd door Digits Creations. PHP en MySQL waren de belangrijkste gebruikte technieken. Ook hier deden we beroep op een bevriende designer.

Status: Site werd door de eigenaar om economische redenen offline gehaald.
Uwpagina.nl
Uwpagina is een site die gebruikers toelaat om eenvoudig en snel een eigen webpagina op te stellen met hun favoriete verzameling links.
Sint-Calasanz
Deze lagere school wenste een website als communicatiehulpmiddel naar ouders en (toekomstige) leerlingen toe. Op de site zijn onder andere allerlei schooldocumenten terug te vinden, een fotoalbum en een virtuele rondleiding waar u een erg gedetailleerd beeld krijgt van de school.
Jeugddienst Lebbeke
Deze site werd volledig gedesignd en ontworpen door Digits Creations. De Jeugddienst van Lebbeke wou een frisse, jeugdige site als uithangbord voor hun activiteiten.
 © digitscreations.com BE0828.175.607