Contact
Startpagina
Favorieten
   Home | Portfolio | Diensten | Offerte | Nieuw: Computerhelpertje
Diensten
Digits Creations kan u met allerhande projecten helpen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Indien u zaken wenst die hieronder niet beschreven staan, kan u ons altijd contacteren.

ScriptingHet scripten van websites is de hoofdactiviteit van Digits Creations. Van eenvoudige gastenboeken voor uw persoonlijke site, tot volledige beheersystemen of e-shopscripts voor uw professionele site.
HostingU kan bij ons ook terecht voor het hosten van uw site. Samen zoeken wij een pakket dat afgestemd is op uw wensen. U betaalt enkel voor datgene wat u nodig heeft, niet meer en niet minder. Hosting op maat!
DesignOok al maken wij zelf geen design, toch onderhouden wij goede contacten met verscheidene design-bedrijven, zodat ook wij u tegen scherpe prijzen designs kunnen aanbieden.
TotaaloplossingenDigits Creations biedt ook totaalpaketten aan. U kunt dan de volledige ontwikkeling van uw site aan ons overlaten. Zo kan uw bedrijf zich ondertussen op andere zaken toeleggen.
OnderhoudIndien u, nadat uw site klaar is, problemen ondervindt tijdens het gebruik er van, dan lossen wij die gratis voor u op. U loopt m.a.w. geen enkel risico wanneer u met ons in zee gaat.


Meestal maken wij uw sites met een combinatie van HTML, JavaScript, CSS, PHP en MySQL. Hiernaast heeft Digits Creations ook ervaring met XML, ASP.NET, ColdFusion en Oracle databases. Onze servers draaien Linux.
Om enkele voorbeelden te bekijken, ga naar ons portfolio.

Digits Creations is onlangs begonnen met een computer reparatiedienst aan huis. We doen dit onder de naam "Computerhelpertje" in regio Gent.
» Meer over Computerhelpertje
 © digitscreations.com BE0828.175.607